Nok er nok

Det seneste terrorangreb i Europa har overbevist mig om, at vi ikke bare kan gøre som vi plejer. Der kommer snart lignende angreb i Danmark og vores nabolande, og vi må hver især gøre op med os selv, hvad vi vil gøre.

I min optik er terrorkrigen bragt til Europa af politikere. Politikere fra gammel-partierne som dem der er repræsenteret i Sorø Byråd, ikke mindst mit eget parti De Konservative.

De Konservative står som alle andre gammel-partier for en naiv udlændingepolitik med åbne grænser for terrorister, der flyder med strømmen af migranter. Migranter som mit parti vælger at omfavne med kærlighed – også her i Sorø.

Denne naive politik hænger naturligvis sammen med EU-politikken. Lige om lidt, den 3. december, skal vi stemme om vores retsforbehold, og De Konservative anbefaler, at vi stemmer ja til afgivelse af endnu mere suverænitet: En afskaffelse af muligheden for fremover at bestemme, hvem der får lov at bosætte sig i vores land, og hvilken lov der skal gælde her i Danmark.

Der er allerede masser af lig på bordet, men alligevel fortsætter man med at bakke op om det grænseløse og stadigt mere totalitære EU.

Jeg vil ikke længere medvirke til at legitimere en dødsensfarlig politik. Grundet De Konservatives ja-kampagne har jeg i dag meldt mig ud af partiet, og jeg forsætter således som løsgænger i Sorø Byråd.

I kan fortsat regne med mig i blå blok, og jeg vil så vidt muligt fortsætte arbejdet for lokale borgerlige mærkesager. Livet går trods alt videre, dog ikke længere med mig som partisoldat.